Scroll to top

Jij bent Java Developer

In 3 jaar senior worden?

Bij JCore staat jouw groei centraal. We helpen je om je pad naar senior developer uit te stippelen, zonder omwegen. Met ons driejarig Fast Track krijg je iedere week tijd om je te ontwikkelen. Met technische trainingen en persoonlijke begeleiding houden we je leercurve zo steil mogelijk. Deze ontwikkeling doen we samen. Wij hebben een platte organisatie en houden van persoonlijke contact. We zien elkaar vaak, zowel bij de Fast Track-sessies, als bij MeetUps, conferenties, etentjes en andere leuke events. Ons Fast Track geeft je alle ruimte om je optimaal te ontwikkelen.

Alle ruimte voor ontwikkeling

Drie jaar lang krijg je 4 uur per week om je te verbreden- en verdiepen in de tools, technieken en vooral ook de onderliggende concepten van software development op en rond de JVM. We bieden je binnen ons Fast Track een structuur van trainingen waarmee je je leercurve zo steil mogelijk houdt, maar besteden ook aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Na drie jaar maak je een mooie stap naar JDriven of Divotion. Wil je meer weten over jouw toekomst? Kijk op JDriven.com om meer te weten te komen over jouw carrièrepad als JVM Developer of op Divotion.com om jouw mogelijkheden op het gebied van front-end development te bekijken.

We combineren jouw groei met de praktijk door uitdagende projecten in tal van domeinen en jij floreert als je vanuit intrinsieke motivatie kunt bijdragen aan de uitdagingen van de klant. Samen zoeken wij naar de juiste match, waarbij we kijken naar de domeinen die jou interesseren, specifieke technieken waar je graag mee wilt werken en jouw persoonlijke klik met de klant.

Je draagt graag bij aan features, maar zet je ook in om het proces en de kwaliteit van de software te verbeteren. Je vindt het leuk om jouw ontwikkeling bij de klant te delen, waardoor je jouw klant verder helpt met professioneel software development.

Enthousiast geworden?

Jouw toekomstige collega's?

Meer weten over JCore of het Fast Track Programma? Neem contact op met Coen!

0643297002

coen.goedegebure@jcore.com