Scroll to top

Versnel je carrière

Jij bent Java Developer

in 3 jaar senior worden?

Bij JCore staat jouw groei centraal. We helpen je om je pad naar senior developer uit te stippelen, zonder omwegen.

Met ons driejarig Fast Track krijg je iedere week tijd om je te ontwikkelen. Met technische trainingen en persoonlijke begeleiding houden we je leercurve zo steil mogelijk.

Deze ontwikkeling doen we samen. Wij hebben een platte organisatie en houden van persoonlijke contact. We zien elkaar vaak, zowel bij de Fast Track-sessies, als bij MeetUps, conferenties, etentjes en andere leuke events.

Benieuwd wat we graag vertellen over JCore?

Ons Fast Track geeft je alle ruimte om je optimaal te ontwikkelen. Drie jaar lang krijg je 4 uur per week om je te verbreden- en verdiepen in de tools, technieken en vooral ook de onderliggende concepten van software development op en rond de JVM. We bieden je binnen ons Fast Track een structuur van trainingen waarmee je je leercurve zo steil mogelijk houdt, maar besteden ook aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Na drie jaar maak je een mooie stap naar JDriven of Divotion. Wil je meer weten over jouw toekomst?

Kijk op JDriven.com om meer te weten te komen over jouw carrièrepad als JVM Developer of op Divotion.com om jouw mogelijkheden op het gebied van front-end development te bekijken.

Wil je meer weten over de inhoud van ons Fast Track?

JCorian in overleg

We combineren jouw groei met de praktijk door uitdagende projecten in tal van domeinen en jij floreert als je vanuit intrinsieke motivatie kunt bijdragen aan de uitdagingen van de klant. Samen zoeken wij naar de juiste match, waarbij we kijken naar de domeinen die jou interesseren, specifieke technieken waar je graag mee wilt werken en jouw persoonlijke klik met de klant.

Je draagt graag bij aan features, maar zet je ook in om het proces en de kwaliteit van de software te verbeteren. Je vindt het leuk om jouw ontwikkeling bij de klant te delen, waardoor je jouw klant verder helpt met professioneel software development.

Enthousiast geworden?

JCorian Ruud
JCorian Toby
JCorian Deniz
JCorian Tom
JCorian Denise
JCorian Niels

Maak kennis met de JCorians.

Wil je weten wie er al gekozen hebben voor het JCore Fast Track Programma?

Wat voor te gekke opdrachten zij doen en wat hen heeft bezield vol voor het programma te gaan?

Lees de achtergronden en verhalen achter de JCorians.

JCorian Johan

Meer weten over JCore of het Fast Track Programma?

Neem contact op met Johan!

Johan Kragt

Managing Partner & Java Developer

Telefoon

06 30 40 10 80

E-mail

johan.kragt@jcore.com