Versnel je carrière

Bij JCore staat jouw groei centraal. We helpen je om je pad naar senior developer uit te stippelen, zonder omwegen. Met ons driejarig Fast Track krijg je iedere week tijd om je te ontwikkelen. Met technische trainingen en persoonlijke begeleiding houden we je leercurve zo steil mogelijk.

JCore kantoor

Alle ruimte voor ontwikkeling

Drie jaar lang krijg je 4 uur per week om je te verdiepen in de tools, technieken en vooral ook de onderliggende concepten van software development op en rond de JVM. We bieden je binnen ons Fast Track een structuur van trainingen waarmee je je leercurve zo steil mogelijk houdt, maar besteden ook aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Na drie jaar maak je een mooie stap naar JDriven, Divotion of Scyon. Meer weten over jouw toekomst? Kijk op JDriven.com om meer te weten te komen over jouw carrièrepad als JVM Developer, op Divotion.com om jouw mogelijkheden op het gebied van front-end development te bekijken en Scyon.nl om jouw carrière als software security specialist te ontdekken.

Het JCore Fast Track

In drie jaar JCore krijg je 4 uur per week training van de experts binnen het Conflux-netwerk, waar JCore onderdeel van is. We nemen je mee door het hele software landschap. Daarnaast volg je met collega’s het Samen Groeien-traject, waarbij jij je ontwikkelt tot een echte consultant.

De overige 36 uur per week, ga je aan de slag voor gave klanten, zoals Rabobank, Alliander of Port of Rotterdam. Je draagt graag bij aan features, maar zet je ook in om het proces en de kwaliteit van de software te verbeteren. Je vindt het leuk om jouw ontwikkeling bij de klant te delen, waardoor je jouw klant verder helpt met professioneel software development.

Enthousiast geworden? Bekijk direct de vacature.

Lees de verhalen van onze alumni

Niels prive

Niels van Nieuwenburg

Security Specialist bij SCYON

“De mogelijkheid om drie jaar lang les te krijgen van experts binnen het vakgebied was uniek. En de informele sfeer is ook erg typerend voor JCore.” 

Deniz 2

Deniz Turan

back-end developer bij JDRIVEN

“Het hele idee van het Fast Track, 36 uur per week bij de klant en 4 uur training, sprak me erg aan. Ik wilde veel leren en had daarom al bewust gekozen voor detachering, maar ik miste nog structuur en diepgang. Dat heb ik in het Fast Track gevonden..” 

Tom Raaff

Front-end developer bij divotion

“Alleen al van het rondlopen op kantoor en luisteren naar gesprekken, werd ik een betere developer.”