Scroll to top

Versnel je organisatie

Java Developers met Passie

Jij zoekt mensen die je verder helpen

Ben jij op zoek naar Java developers die het heft in handen nemen en jouw software naar het volgende niveau tillen? Developers die clean code schrijven, schaalbaarheid realiseren en een brede tech stack beheersen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu bouwt aan een klantvriendelijke retailapplicatie, portal voor het aanvragen van een leaseauto of een zakelijke bankapplicatie, onze developers zetten hun tanden in jouw uitdaging. Wij bieden hoogopgeleide, intrinsiek gemotiveerde developers die niets liever doen dan jouw softwareproject nog beter maken. 

De developers van JCore leveren een wezenlijke bijdrage aan elk team. Ze brengen hun kennis en ontwikkeling mee en delen deze graag met developers in het team. Bij JCore staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze developers dragen naast de development werkzaamheden ook bij aan het verhogen van de codekwaliteit, het inrichten van tools om de kwaliteit te borgen en het inrichten en onderhouden van de CI/CD-straat.


Wij versnellen de ontwikkeling van onze developers met het Fast Track-programma. Hierin worden ze gedurende drie jaar meegenomen in een traject waarin we brede ontwikkeling stimuleren en daarbij een relevante tech stack als leidraad gebruiken. Deze ervaring nemen ze direct mee naar de klant en daar profiteren ook jouw interne developers weer van.

JCorians zijn aanpakkers, intrinsiek geinteresseerd in de technologie maar staan bovenal te popelen om software te ontwikkelen waar jij als klant op zit te wachten. Onze Java Developers tillen iedere frontend- en backend-uitdaging naar een hoger level.

Op zoek naar een trainingsprogramma op maat voor jouw eigen developers?

Wil je meer weten over wat JCore voor jouw organisatie kan betekenen?

Wij nemen graag contact met je op

  Onze JCorians toevoegen aan uw team?

  Neem contact op met Juliëtte!

  Juliëtte Veldhuis

  Commercie bij JCore & JDriven

  Telefoon

  06 420 781 27

  E-mail

  juliette.veldhuis@jcore.com