Gids in de Development Jungle

Als developer kan het lastig zijn je groeipad te bepalen. In welke technologieën ga je jouw kostbare tijd steken en hoe zorg je ervoor dat je een steile leercurve behoudt? Met die vragen in gedachten startte in 2016 het eerste Fast Track-team. Binnen drie jaar worden onze ambitieuze Java developers opgeleid tot senior developer en krijgen ze de kans om zich bij JDriven aan te sluiten.

Bas Knopper bij JFall

Meer handvatten en focus om het IT landschap echt te begrijpen

Bas Knopper, zelf Java Developer, is oprichter en oud Managing Partner van JCore. Vanaf het moment dat Bas ging werken als Java Developer miste hij structuur over de as van groei. Een duidelijk te volgen pad, en drive met andere collega’s om een weg te vinden in die enorme wereld van Java development. Hij wilde zichzelf ontwikkelen, maar kreeg daar niet genoeg ruimte en handvatten voor. De steile leercurve vanuit zijn studie was vervangen door een constante prioriteit voor het toevoegen, of onderhouden van functionaliteit van productiesoftware. Ook dat is bijzonder leerzaam, maar je leercurve hoeft niet op te houden na je studie.

Versneld naar JDriven als Senior Developer

Het JCore Fast Track Programma biedt ambitieuze Java Developers een betere en sterkere basis. Meer dan een sterke basis, want met het programma heeft Bas samen met JDriven collega’s een ontwikkelingstraject neergezet dat het voor Java talenten mogelijk maakt uit te groeien tot een van de beste Java developers van Nederland. Een programma met een knipoog naar de Formule 1. Want net als bij de Formule 1 zijn snel schakelen naar de hoogste versnelling, goed sturen, zo nu en dan remmen en het blijven volgen van de juiste weg dé bouwstenen voor succes.

Versneld naar JDriven, Divotion of Scyon als senior developer