Vacature

Neem controle over je carrière. Ontwikkel je developer-skills met ons Fast Track, want wij weten hoe moeilijk het is om je een weg te banen door tools, frameworks en talen. Wil je weten hoe dit werkt? Lees dan verder.

Wat wij beloven

1. Binnen drie jaar ontwikkel jij je tot senior developer

Wij investeren in jouw toekomst, zonder omwegen naar je doel! Gericht leren met elke week een training.

2. Altijd een mentor & technische coach aan je zijde

Een expert van JDriven staat altijd voor je klaar en begeleidt jou gedurende het Fast Track.

3. Een bak ervaring bij grote organisaties

Ervaring opdoen bij de top-100 organisaties van Nederland en werken met relevante tech. Tegelijkertijd bouw je een netwerk op waar je U tegen zegt.

Waar kom je terecht?

Wij vinden dat developers een duidelijk pad verdienen en stevige begeleiding nodig hebben in de jungle van software development. Zo kun jij het beste uit je carrière halen!

In een omgeving waarin vertrouwen en plezier voorop staan, wordt je met persoonlijke aandacht in een kleine groep, goed begeleid door een JDriven expert. Bij de klant pas je de opgedane kennis direct toe in de praktijk.

Tijdens ons jaarlijkse weekendje weg, de zomerbarbecue, board game nights en hackathons leer je collega’s beter kennen. Op (Java)-conferenties krijg jij de ruimte om kennis op te snuiven én misschien wel te delen op het podium. Pak jij die kans?

Dit betekent voor jou

36 uur aan de slag voor gave projecten die bijvoorbeeld de energievoorziening van Nederland beter maken bij Alliander, het mobiliteitsprobleem van de toekomst oplossen bij Alphabet, helpen bij het digitaliseren van de sierteeltsector bij Royal FloraHolland of stuur je schepen de juiste kant op bij Port of Rotterdam.

Programmeren doe je natuurlijk in Java en/of Kotlin. Verder werk je met frameworks zoals Spring, Spring Boot en meer.

Sander op kantoor

Het Fast Track

Het JCore Fast Track brengt je binnen drie jaar van beginnend developer naar senior developer. Op vrijdag ben je bij ons op kantoor en krijg je 4 uur training, gegeven door de experts van JDriven. In het laatste half jaar specialiseer jij je in een onderwerp naar keuze zodat jij hierin een expert wordt.

Bij JCore hebben wij een veilige cultuur gecreëerd waarin je jezelf kunt zijn en waar je fouten mag maken. Na het Fast Track stroom je direct door als senior developer bij JDriven zodat je leercurve onverminderd steil blijft.

Wat wij zoeken

Wat wij bieden

Sanne Wissenburg

Corporate recruiter

Klaar om controle over je carrière te nemen?

Solliciteer direct!