Vacature

Neem controle over je carrière. Ontwikkel je Java-skills met ons Fast Track, want wij weten hoe moeilijk het is om je een weg te banen door tools, frameworks en talen. Wil je weten hoe dit werkt? Lees dan verder.

Wij beloven drie dingen

1. Binnen drie jaar ontwikkel jij je tot senior developer

Zonder omwegen naar je doel. Gericht leren, ervaring opdoen bij grote klanten en begeleiding van een expert.

2. Altijd coaching van onze expertbedrijven tot je beschikking

Een expert van JDriven, Divotion of Scyon is altijd beschikbaar voor al je vragen.

3. Een bak ervaring bij grote organisaties

Je doet ervaring op bij de top-100 organisaties van Nederland en werkt met relevante tech. Tegelijkertijd bouw je een netwerk op waar je u tegen zegt.

Bij wat voor bedrijf kom je terecht?

Wij vinden dat developers een duidelijk pad verdienen en stevige begeleiding nodig hebben in de jungle van software development. Zodat ze alles uit hun carrière halen. Vanuit JDrivenDivotion en Scyon, de expertbedrijven in ons Conflux-netwerk, zorgen wij voor stevige begeleiding van een expert, in een omgeving waarin vertrouwen en plezier voorop staan.

Bij de klant zet je jouw ontwikkeling kracht bij en laat je zien uit welk hout goede developers gesneden zijn. Tijdens de zomerbarbecue, board game nights en hackathons leer je je collega’s beter kennen en op (Java)-conferenties krijg jij de ruimte om kennis op te snuiven én te etaleren op het podium. Pak jij die kans?

Dit betekent voor jou

36 uur werk je bij onze klanten aan projecten die bijvoorbeeld de energievoorziening van Nederland bij Alliander beter maken, help je het mobiliteitsprobleem van de toekomst op te lossen bij Alphabet, werk je mee aan het digitaliseren van de sierteeltsector bij Royal FloraHolland en stuur je schepen de juiste kant op bij Port of Rotterdam.

Programmeren doe je natuurlijk in Java en/of Kotlin. Verder werk je met frameworks zoals Spring, Spring Boot en meer.

Sander op kantoor

Het Fast Track

Het JCore Fast Track brengt je binnen drie jaar van beginnend developer naar senior developer. Tijdens het derde jaar specialiseer jij je in back-end, front-end of cybersecurity. Op vrijdag ben je bij ons op kantoor en krijg je 4 uur training. Deze trainingen worden gegeven door de experts van JDriven, Divotion en Scyon.

Bij JCore hebben wij een veilige cultuur gecreëerd waarin je jezelf kunt zijn en waar je fouten mag maken. Na het Fast Track stroom je door naar JDriven, Scyon en/of Divotion, zodat je leercurve onverminderd steil blijft.

In het kort

Wat wij zoeken

Wat wij bieden

Klaar om controle over je carrière te nemen?

Neem contact op met Coen

Coen

Coen Goedegebure

Managing Partner