FAQ

Meest gestelde vragen op een rijtje.

Nee, bij ons ben jij een volwaardige consultant die 36 uur voor de klant werkt en 4 uur elke vrijdag technisch inhoudelijke training krijgt. Op die manier combineer je de kennis die je opdoet tijdens het Fast Track met de werkervaring bij een van onze toffe klanten.

Minimaal 2 jaar Java-ervaring na het afronden van je hbo-opleiding.

Het JCore Fast Track is een traject van 3 jaar waarvan het laatste half jaar een specialisatie is op een onderwerp naar keuze. Tijdens het FastTrack komen alle onderwerpen aan bod die een developer in zijn skillset moet hebben; van diep technisch tot persoonlijke ontwikkeling en sociale skills. Een groot deel daarvan zijn de trainingen op vrijdagmiddag, maar er is juist ook aandacht voor jouw persoonlijke ambities en leerdoelen.

Binnen de Conflux-familie zijn er drie bestemmingen voor na het JCore-traject: JDrivenDivotion en Scyon. Alledrie hebben ze hun eigen expertise. JDriven focust op back-end development, Divotion specialiseert in front-end development en Scyon richt zich op security engineering.

Tijdens de 3 jaar dat je bij JCore werkt, ben je al bezig met kiezen voor een bedrijf. Je leert namelijk alle bedrijven goed kennen. Uiteindelijk maak je een definitieve keuze na ongeveer 2 jaar en maak je de overstap na 3 jaar.

Je krijgt drie jaar, vier uur per week training van de allerbeste developers binnen de scene. Experts van JDriven, Divotion en Scyon nemen je mee in alle ins- en outs van back-end, front-end en security. Drie jaar lang volop aandacht voor jouw ontwikkeling als software engineer, met een managing partner die uit de techniek komt en precies weet hoe hij jou naar het volgende niveau helpt. 

Wij kunnen je veel vertellen, maar leuker is het om het uit eerste hand te horen. Lees de verhalen van de JCore alumni hier.

Bijna iedereen heeft die voetbaltafel en zegt dat ze focussen op je ontwikkeling en leuk zijn. Daarom zeggen wij: kom onze sfeer ervaren zodat je zelf erachter komt of JCore bij je past.

Wij werken hybride. Daarbij werk je minimaal 1x per week bij de klant en 1x op vrijdag bij ons op kantoor in Nieuwegein voor de training van het Fast Track programma. We zien overigens dat steeds meer collega’s ervoor kiezen om regelmatig op ons kantoor voor de klant te werken. Niet alleen gezellig, maar met zoveel expertise om je heen, is het wel heel handig om even bij die collega aan te schuiven die toevallig de week daarvoor nog op een conferentie sprak over het technische probleem waar jij tegenaan loopt! We hebben overigens ook een actieve online community waar je met je vragen terecht kunt.

Je begint met het sturen van je cv. Daarna nemen wij contact met je op voor een korte telefonische kennismaking. Vervolgens plannen we een online kennismaking met je in. Hier ligt de focus op wie je bent als persoon, je ambities, motivatie en hoever je bent op technisch vlak. Zijn we allemaal enthousiast, dan plannen we een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek bespreken we jouw competenties door de resultaten van twee testen (persoonlijkheidstest & motivatietest) te bespreken die je van tevoren hebt gemaakt en maken we een deep dive op technisch vlak. Heel leerzaam ook! Als jouw ambitie en persoonlijkheid goed bij ons passen en we jou met je technische skills echt kunnen helpen die volgende stap te maken, krijg je een aanbod van ons en start je bij JCore!

Wij vinden het belangrijk om een opdracht te vinden waarin jouw skills goed tot hun recht komen en ook past bij jouw ambitie en groei. Samen met onze sales-collega Luciano kijk je wat past en waar jij blij van wordt. Vervolgens gaat hij aan de slag om een mooie opdracht voor jou te vinden. Bijvoorbeeld bij een van onze klanten: Alliander, Rijkswaterstaat, KLM, DSM, de Belastingdienst, Port of Rotterdam en nog veel meer.

Adres

Coltbaan 4C
3439 NG
Nieuwegein