Back-end Development

De ruige wereld van back-end development. Voor de echte doorzetter.

Hoe weet ik of deze bestemming iets voor mij is?

Als back-end developer werk je aan de server-kant van een website of applicatie, wat vaak als technisch uitdagend wordt gezien en een hoger niveau van coding skills vereist. Daarnaast zijn back-end developers verantwoordelijk voor de functionaliteit achter de schermen van een website of applicatie en daarnaast spelen ze een grote rol in het ontwerp en de architectuur van een project. 

Kies jij voor een reis als back-end developer?

Jouw reis met JCore

Daar gaan we!

Het eiland Java en de JVM-omgeving mogen natuurlijk niet ontbreken We houden de vaart erin, dus we nemen je mee in Continuous Integration & Continuous Delivery. Onderweg nemen we een duik in build tools, servers, testing en IDE’s. Genoeg te zien!

Sander op kantoor
Wandelen buiten kantoor

Samen Groeien!

Als reiziger maak je ook persoonlijke groei door. Je bewandelt, samen met jouw mede-reizigers, het Samen Groeien-pad. Zo stimuleren wij jouw persoonlijke groei op reis met aandacht voor soft skills als consulting, presenteren en meer.

Jouw specialisatie

Jouw eindbestemming bereik je na een jaar specialisatie. Deze ontdekkingstocht brengt je naar jouw innerlijke passie en confronteert je met de vragen waar het echt om gaat: ben ik echt een back-ender? Of lonkt het land van front-end? Of laat je je toch overtuigen door de lokroep van security engineering? Aan jou de keus.

Tim op kantoor
Boekje op kantoor

Back-end galore!

Elke vrijdagmiddag krijg je training van de experts van JDriven, Scyon of Divotion. De onderwerpen binnen het back-end landschap die worden behandeld zijn onder andere Concurrency made easy with Kotlin Coroutines, Intro to Kotlin, AWS Overview Google Cloud Platform, Cloud Native Development, Spring Boot en nog veel meer.

Het gaat om de reis, niet om de bestemming.. toch?

Deze bekende quote van Ralph Waldo Emerson is alom bekend. Als fervent reiziger moet hij er toch verstand van hebben, zou je zeggen. Maar een reis met JCore is niet zomaar een reis. Deze tocht bereidt jou voor op een nieuwe bestemming. Bij een van onze expert-bedrijven wel te verstaan. Als senior back-end developer sluit je je na drie jaar JCore aan bij JDriven.

De professionals van JDriven doen niets liever dan hun vaardigheden en passies delen. Zij adviseren, geven leiding en verzorgen trainingen op basis van kennis van Java, omliggende technologieën, architectuur, agile en DevOps.

Aftermovie jubileumconferentie Fort X van JDriven

Deniz vervolgde zijn reis bij JDriven

Tafelvoetbal op kantoor

Bij JCore ben je niet alleen maar met code bezig

Bij JCore hebben wij een veilige cultuur gecreëerd waarin je jezelf kunt zijn en waar je fouten mag maken. Na het Fast Track vervolg je jouw reis bij JDriven, Scyon of Divotion, zodat je leercurve onverminderd steil blijft.

Niet zeker of dit iets voor je is? Ontdek de andere bestemmingen of doe de quiz op de homepage!