Een onvergetelijke reis naar jouw senior developer bestemming

Krijg jij geen tijd van je werkgever om je te ontwikkelen als developer? Of weet jij niet goed hoe je jouw eigen ontwikkelpad moet bepalen? Ga op reis met JCore. Met het JCore Fast Track nemen we je in drie jaar mee langs alle relevante software bestemmingen, krijg je elke vrijdag vier uur training van vakinhoudelijke experts en ontwikkel jij je tot senior developer.

Waarom reizen met JCore?

60% van de developers vindt het lastig een duidelijk ontwikkelpad uit te stippelen voor zichzelf. Bij JCore vinden we dat onnodig. Daarom nemen we ambitieuze developers mee op reis om het hele software landschap te ontdekken. In drie jaar bezoek je alle relevante bestemmingen in software-land, krijg je training van senior developers en richt jij je op een eindbestemming naar keuze. Bekijk de bestemmingen hieronder.

Kies je bestemming

(Out)Back-end development

Welke bestemming past bij jou? Ben je een echte back-end developer of meer een front-end developer? Of kies je voor de wereld van security engineering? Klik op de bestemmingen en ontdek wat bij je past. 

(Beach)Front-end development

Security Acres

Passie voor technologie

De development-reis van Sander

JCorian Sander was te gast bij de podcast Passie voor Technologie. JCore biedt developers de kans zich in drie jaar te ontwikkelen tot één van de beste developers van Nederland. Maar hoe ziet zo’n reis van 3 jaar er dan uit? En waarom heeft Sander juist voor het Fast Track gekozen? Je hoort het in deze podcast!

De JCore beloften

1. Binnen drie jaar bereik jij je senior developer bestemming

Zonder omweg naar je doel. Gericht leren, ervaring opdoen bij grote klanten en altijd begeleiding van experts.

2. Tijdens je reis altijd toegang tot coaching van onze expertbedrijven

Een expert van JDriven, Divotion of Scyon is altijd beschikbaar voor al je vragen.

Coaching Johan

3. Je doet een bak ervaring op bij grote organisaties

Je doet ervaring op bij de top-100 organisaties van Nederland en werkt met relevante tech. Tegelijkertijd bouw je een netwerk op waar je u tegen zegt.

Wat voor reiziger ben jij? Ontdek het in deze quiz!

Deze reizigers gingen je voor

Reisleider Tim staat voor je klaar

Hoi, ik ben Tim! Ik ben hier om je te helpen bij het kiezen van de perfecte bestemming voor jouw reis als developer. Weet jij nog niet of je front-ender wil worden, de back-end wil ontdekken of de krochten van security engineering wil bezoeken? Ik kan je helpen bij het plannen van de perfecte reis. Kan ik je helpen bij het uitstippelen van jouw ultieme developer-reis? Boek een consult via het formulier hier onder.