Security Engineering

De toekomst beschermen met code: de reis van een software security specialist.

Hoe weet ik of deze bestemming iets voor mij is?

Kiezen voor secure software development betekent kiezen voor het beveiligen van software. Je speelt als software security specialist een cruciale rol bij het beschermen van de veiligheid en privacy van individuen en organisaties, door te adviseren over hoe de codebase veiliger kan.

Een reis als security specialist biedt de uitdaging om potentiële kwetsbaarheden in systemen en netwerken te identificeren en aan te pakken.

Kies jij voor een reis als software security specialist?

Jouw reis met JCore

Daar gaan we!

Het eiland Java en de JVM-omgeving mogen natuurlijk niet ontbreken We houden de vaart erin, dus we nemen je mee in Continuous Integration & Continuous Delivery. Onderweg nemen we een duik in build tools, servers, testing en IDE’s. Genoeg te zien!

Sander op kantoor
Wandelen buiten kantoor

Samen Groeien!

Als reiziger maak je ook persoonlijke groei door. Je bewandelt, samen met jouw mede-reizigers, het Samen Groeien-pad. Zo stimuleren wij jouw persoonlijke groei op reis met aandacht voor soft skills als consulting, presenteren en meer.

Jouw specialisatie

Jouw eindbestemming bereik je na een jaar specialisatie. Deze ontdekkingstocht brengt je naar jouw innerlijke passie en confronteert je met de vragen waar het echt om gaat: ben ik echt een back-ender? Of lonkt het land van front-end? Of laat je je toch overtuigen door de lokroep van security engineering? Aan jou de keus.

Tim op kantoor
Boekje op kantoor

Security season!

Elke vrijdagmiddag krijg je training van de experts van JDriven, Scyon of Divotion. De onderwerpen binnen het security-domein die worden behandeld zijn onder andere cybersecurity: CIA, risk, threats en hacking tools en nog veel meer.

Het gaat om de reis, niet om de bestemming.. toch?

Deze quote van Ralph Waldo Emerson is alom bekend. Als fervent reiziger moet hij er toch verstand van hebben, zou je zeggen. Maar een reis bij J-Reizen is niet zomaar een reis. Deze tocht bereid je voor op een nieuwe bestemming. Bij een van onze expert-bedrijven wel te verstaan. Als software security specialist sluit je je na drie jaar JCore aan bij Scyon.

Scyon staat voor software craftsmanship met een passie voor cybersecurity. Deze gedrevenheid zit in het bloed. Vakidioten met communicatieve skills die voortdurend bijblijven met de laatste cybersecurity-ontwikkelingen en voldoening halen uit het delen van deze kennis. Op die manier maken ze impact maken voor klanten, elkaar en de community.

Keynote van Coen, oprichter van Scyon

Rick vervolgde zijn reis bij Scyon

Tafelvoetbal op kantoor

Bij ons ben je niet alleen maar met code bezig

Bij JCore hebben wij een veilige cultuur gecreëerd waarin je jezelf kunt zijn en waar je fouten mag maken. Na het Fast Track vervolg je jouw reis bij JDriven, Scyon of Divotion, zodat je leercurve onverminderd steil blijft.

Niet zeker of dit iets voor je is? Ontdek de andere bestemmingen of doe de quiz op de homepage!