Front-end Development

De eindeloze uitzichten van front-end. Voor de visuele denker.

Hoe weet ik of deze bestemming iets voor mij is?

Kiezen voor front-end betekent kiezen voor de mogelijkheid om de gebruikerservaring rechtstreeks te beïnvloeden. Bovendien is front-end development constant in beweging. De populairste frameworks zijn nog geen tien jaar oud en er gebeurt veel. Daarnaast wordt front-end vaak als een creatiever gebied beschouwd dan back-end, wat sommige ontwikkelaars aanspreekt. Ook zijn front-end developers vaak verantwoordelijk voor het implementeren van het visuele ontwerp van een website of applicatie. Kortom, een reis vol visuele hoogtepunten en menselijk contact.

Kies jij voor een reis als front-end developer?

Jouw reis met JCore

Daar gaan we!

Het eiland Java en de JVM-omgeving mogen natuurlijk niet ontbreken We houden de vaart erin, dus we nemen je mee in Continuous Integration & Continuous Delivery. Onderweg nemen we een duik in build tools, servers, testing en IDE’s. Genoeg te zien!

Sander op kantoor
Wandelen buiten kantoor

Samen Groeien!

Als reiziger maak je ook persoonlijke groei door. Je bewandelt, samen met jouw mede-reizigers, het Samen Groeien-pad. Zo stimuleren wij jouw persoonlijke groei op reis met aandacht voor soft skills als consulting, presenteren en meer.

Jouw specialisatie

Jouw eindbestemming bereik je na een jaar specialisatie. Deze ontdekkingstocht brengt je naar jouw innerlijke passie en confronteert je met de vragen waar het echt om gaat: ben ik echt een back-ender? Of lonkt het land van front-end? Of laat je je toch overtuigen door de lokroep van security engineering? Aan jou de keus.

Tim op kantoor
Boekje op kantoor

Front-end frenzy!

Elke vrijdagmiddag krijg je training van de experts van JDriven, Scyon of Divotion. De onderwerpen binnen het front-end landschap die worden behandeld zijn onder andere Frameworkless front-end applications, Angular, React, front--end awareness en nog veel meer.

Het gaat om de reis, niet om de bestemming.. toch?

Deze quote van Ralph Waldo Emerson is alom bekend. Als fervent reiziger moet hij er toch verstand van hebben, zou je zeggen. Maar een reis bij JCore is niet zomaar een reis. Deze tocht bereid je voor op een nieuwe bestemming. Bij een van onze expert-bedrijven wel te verstaan. Als senior front-end developer sluit je je na drie jaar JCore aan bij Divotion.

Bij Divotion werken vakmensen voor wie front-end development weinig geheimen kent. Divotion heeft een focus op front-end development. Divotees zijn gepassioneerde vakidioten die met de juiste tools en technieken oplossingen bouwen die werken.

Divotion

Tom vervolgde zijn reis bij Divotion

Tafelvoetbal op kantoor

Bij ons ben je niet alleen maar met code bezig

Bij JCore hebben wij een veilige cultuur gecreëerd waarin je jezelf kunt zijn en waar je fouten mag maken. Na het Fast Track vervolg je jouw reis bij JDriven, Scyon of Divotion, zodat je leercurve onverminderd steil blijft.

Niet zeker of dit iets voor je is? Ontdek de andere bestemmingen of doe de quiz op de homepage!