Scroll to top

Trainingen

JCore Alliander Fast Track

Fast Track as a Service

Uw startende Java Developers versneld intern opleiden?

Het JCore Fast Track programma maakt niet alleen maar het verschil voor onze JCorians. Als JCore geven we ook Fast Track programma’s op maat om uw interne Java capaciteit op te bouwen.

Hiernaast ziet u bijvoorbeeld de trotse Alliander Developers die het Alliander – JCore Fast Track programma van een jaar hebben doorlopen!

Ervaringen van Fast Track deelnemer Hugo

Van het traject verwachtte ik als relatief onervaren developer binnen een jaar tijd in aanraking te komen met een groot aantal aspecten van de programmeertaal Java en alle tools/concepten daaromheen. Deze concepten hoopte ik ook direct te kunnen toepassen binnen mijn werkzaamheden. Functional programming, reactive programming en verdieping van het Spring (Boot) framework waren hierbij onderwerpen die ik erg interessant vond.

Ik heb van het traject veel geleerd over de “inhoud” van het zijn van een Java programmeur, maar het heeft me ook geholpen om bewuster na te denken over de niet-technische zaken die er bij komen kijken: Hoe waarborg je kwaliteit in wat je oplevert? Hoe kun je zorgen dat je continu blijft leren? Hoe moet je een code review aanpakken? Belangrijke zaken die makkelijk over het hoofd gezien worden.

Veel zaken van het Fast Track sloten direct aan op de werkzaamheden waar ik mee bezig was in mijn dagelijkse werk, en ik kon soms ook een dingetje of twee aan mijn meer ervaren collega’s leren!

De setting van de sessies zorgde daarnaast voor veel ruimte om vragen te stellen en hiermee ook als groep van elkaar te leren. Ik ging altijd met veel plezier naar de sessies, en wilde daarna zo veel mogelijk toepassen van wat ik die week geleerd had, waarbij zeker de hands-on technische sessies voor mij veel waarde hadden.

In drie (eigenlijk vier…) woorden was het traject voor mij: breed georiënteerd, leuk en waardevol!

Hugo van der Zwaag

— Hugo van der Zwaag

Junior Java Developer bij Alliander & Deelnemer aan het JCore - Alliander Fast Track

Voorbeeldprogramma van het Fast Track as a Service

Hieronder een voorbeeld van hoe een Fast Track op maat er met een doorlooptijd van een jaar uit zou kunnen zien. Hierbij gaan we uit van elke twee weken een sessie van 4 uur. Dit kan bij ons op kantoor of op locatie. Uiteraard is het hele idee van het Fast Track as a Service dat deze op maat is voor de concepten en technieken die op uw bedrijf en techstack van toepassing zijn, dus is het altijd mogelijk om andere onderwerpen toe te voegen of huidige modules en sessies weg te laten. Het traject is opgedeeld in twee delen om op de helft van het traject gezamenlijk (inclusief de leidinggevende(n) van de deelnemers) terug te blikken naar de sessies en de groei.

Eerste deel

Tweede deel

Jimmy de Water

Meer weten over het Fast Track as a Service Programma?

Neem contact op met Jimmy!

Jimmy de Water

Business Development Manager bij JCore & JDriven

Telefoon

06 109 465 41

E-mail

jimmy.de.water@jcore.com