Scroll to top

Birds of a feather flock together

Hey JCorian!

Tof dat je via de QR code op deze pagina terecht bent gekomen. 

Zoals je waarschijnlijk wel weet komen nieuwe collega’s niet zo gemakkelijk aanwaaien als deze chocoladereep 😉  

Bij JCore zijn wij nog altijd op zoek naar collega’s die zowel qua kennis als op persoonlijk vlak goed bij ons passen. Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt hebben wij jouw hulp hard nodig!

Ken jij onze volgende JCorian collega?

Hoe kun jij helpen?

Neem de tijd om jouw eigen netwerk en jouw netwerk op LinkedIn door te nemen om te kijken of er mensen zijn die goed bij ons zouden passen. Ook wanneer je iemand kent die bij een van de andere bedrijven past hoor ik het heel graag! Mocht je het niet fijn vinden om zelf iemand te benaderen, geef dit dan ook gerust aan. Jouw connectie kan al heel waardevol zijn in het leggen van het eerste contact.

Mocht je iemand weten dan kun je zelf het eerste contact leggen, of contact opnemen met Sanne of Johan. Het aandragen van een contact is al heel waardevol!

Het delen & liken van events, updates en vacatures helpt heel erg voor de zichtbaarheid van JCore. Verzoeken om te delen komen regelmatig op Slack voorbij, en wij rekenen echt op jullie likes en reacties.

Omdat wij jouw hulp heel waardevol vinden willen wij jou graag belonen. Mocht iemand uit jouw netwerk kennis komen maken, dan belonen wij jou met een cadeaubon/dinerbon naar keuze van 100 euro. De enige voorwaarden is dat je iemand actief hebt aangedragen. Je hoeft dus echt niet een jaar JCore te promoten in je vriendengroep, een interessant profiel met Sanne delen is al voldoende 😉

Mocht je willen, dan kun je deze 100 euro ook doneren aan een goed doel (bijvoorbeeld aan vluchtelingen in Oekraïne, WNF of een ander goed doel dat jij graag zou willen steunen). 

Mocht jouw connectie worden aangenomen bij JCore, of een van de andere bedrijven, dan ontvang jij een netto bonus van 1000 euro bij jouw salaris.
Als je ergens vragen over hebben of wil je iemand aandragen, laat het Sanne dan weten via Slack, mail of telefoon:

sanne.wissenburg@jcore.com
06-48729761

Alvast heel veel dank voor het meedenken & geniet van deze Tony’s Chocolonely!

Sanne & Johan