Scroll to top

FAQ

bekijk hier de meeste gestelde vragen over JCore!

Goede vraag, maar wij zijn géén traineeship. De focus ligt bij ons op ontwikkeling, maar je bent een volwaardige consultant en je werkt 36 uur voor de klant werkt. Daarnaast heb je 4 uur elke vrijdag technisch inhoudelijke training. Dat wil je toch 😉

Minimaal 2 jaar Java ervaring na het afronden van je hbo en/of WO studie.

Zeker weten! Je werkt minimaal 1x per week bij de klant en 1x op vrijdag bij ons op kantoor in Nieuwegein waar je de technisch trainingen volgt.

Je krijgt drie jaar, vier uur per week training van de allerbeste developers binnen de scene. Experts van JDriven, Divotion en Scyon nemen je mee in alle ins- en outs van back-end, front-end en security. Drie jaar lang volop aandacht voor jouw ontwikkeling als developer, met een managing partner die uit de techniek komt en precies weet hoe hij jou naar het volgende niveau helpt. 

Wij kunnen je veel vertellen, maar leuker is het om het uit eerste hand te horen. Lees de verhalen van de JCore alumni hier

Iedereen heeft die voetbaltafel en zegt dat ze focussen op je ontwikkeling en leuk zijn. Daarom zeggen wij: kom onze sfeer ervaren zodat je zelf erachter komt of JCore bij je past.

Goeie vraag! Je begint met het sturen van je cv. Daarna neemt onze recruiter Tim contact met je op voor een telefonische kennismaking. Als de klik er is plannen we een online of gelijk face to face kennismaking met je in. Hier ligt de focus op wie je bent als persoon, ambities, motivatie en hoever je bent op technisch vlak. Zijn we allemaal enthousiast, dan plannen we een tweede gesprek. Hierin bespreken we jouw competenties a.d.h.v. 2 testen (persoonlijkheidstest & motivatietest) die je van te voren hebt gemaakt en maken we een deep dive op technisch vlak. Heel leerzaam ook! Als we allebei enthousiast zijn ontvang je een aanbod van ons en start je bij JCore! 

3 jaar. Dit is onderverdeeld als volgt:

  • 1ste jaar = Versterken van je bestaande technische kennis.
  • 2de jaar = Persoonlijke skills ontwikkelen + technische skills verder ontwikkelen.
  • 3e jaar = Specialisatie op een onderwerp naar keuze. 

In de 3 jaar ben je al bezig met kiezen voor een bedrijf. Je leert namelijk alle bedrijven waar een overstap mogelijk is goed kennen. Als je het echt wilt weten, dan is het na 3 jaar dat je de overstap maakt.

Onze sales-collega Luciano gaat het gesprek met je aan om te horen waar jij blij van wordt. Hierna kijkt hij bij onze huidige klanten voor een mooi project die bij jou past. Onze klanten zijn o.a. Alliander, Rijkswaterstaat, DSM, de Belastingdienst, Port of Rotterdam en nog veel meer.