Scroll to top

Onze Developers

Onze Java Developers

Onze JCorians zijn slimme, communicatieve en goed opgeleide professionals. Zij zijn inzetbaar als individu in uw team, maar zeker ook als team in combinatie met onze senior/lead java developers van JDriven.
In ons drie jarig Fast Track ontwikkelen onze java developers zich op het gebied van hard- en softskills.

slim, communicatief, professioneel

In het eerste jaar ligt de focus op het versterken van de basiskennis. Backend en Frontend technologieën zoals Java, Spring, JavaScript, TypeScript, HTML, CSS en Angular worden behandeld, maar ook CI/CD, Agile, Build tools, Build servers, ‘Mastering your IDE’ en Testing komen ruim aan bod.
In het tweede jaar staan onderwerpen als Cloud Native Java, Kafka Steams, Kotlin en Functional Programming in Scala op het programma. Tevens is er in dat jaar extra focus op persoonlijke ontwikkeling middels het ‘Samen groeien’ traject begeleidt door externe trainers en coaches.

Het derde jaar is het specialisatiejaar, waarin de consultant een onderwerp kiest dat aansluit bij zijn of haar eigen interesse. Onder begeleiding van een collega vanuit JDriven, Divotion of BigData Republic gaat de consultant zijn of haar kennis over dit onderwerp intensief vergroten. Uiteraard draait het bij ons ook om kennisdelen en is de consultant actief met het schrijven van blogs en/of het verzorgen van seminars en presentaties over de specialisatie.

Wilt u meer weten over een Fast Track voor uw eigen developers?

Consultancy

Onze developers werken graag aan uitdagende projecten. In uw team leveren ze hun bijdrage aan de user stories die uw features compleet maken. Ook brengen ze hun kennis en ontwikkeling mee naar uw organisatie en delen die graag met uw eigen developers.

Bij JCore staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze developers dragen naast de development werkzaamheden ook bij aan het verhogen van de code kwaliteit, het inrichten van tools om de kwaliteit te borgen en het inrichten en onderhouden van uw CI/CD straat.

Stack

Onze primaire focus ligt op en rond de JVM, maar onze developers oriënteren zich vanuit hun achtergrond of vanuit eigen interesse breed. We denken graag met u mee over de mogelijkheden binnen uw stack.

Onze developers zijn kundig met de volgende stack.

Development

Java/Kotlin
Spring/Spring Boot
JUnit
Mockito

Tools

GIT
SonarQube

CI/CD

Jenkins/Jenkins Pipelines
GitLab CI/GitHub Actions
Docker

Wilt u meer weten over wat JCore voor uw organisatie kan betekenen?

Wij nemen graag contact met u op

Onze JCorians toevoegen aan uw team?

Neem contact op met Juliëtte!

Juliëtte Veldhuis

Commercie bij JCore & JDriven

Telefoon

06 420 781 27

E-mail

juliette.veldhuis@jcore.com